Bedankt voor de aanmelding

feb

Ledencontactdag 16 september 2017

Lieshout, 25 augustus 2017

Beste leden,

Het bestuur van de Patiëntengroep Uveïtis nodigt u uit voor de tweede Lotgenotencontactdag van dit jaar op 16 september 2017. We hebben wederom een interessant programma voor u samengesteld. U bent van harte welkom met uw partner, vriend(in) of begeleid(st)er; in het bijzonder ook de nieuwe leden.

 De zaal gaat om 10.30 uur open. Het programma duurt van 11.00 tot 15.30 uur.

Programma 

11.00 uur Welkom

11.15 uur Het ochtendprogramma wordt verzorgd door de heer L. de Vries, oogarts bij het Radboud Universitair Medisch Centrum. Zijn presentaties gaan over onderwerpen die ons als uveïtispatiënt raken:

Kwaliteit van leven is bij uveïtis in het geding

Besproken zal worden hoe de kwaliteit van leven met vragenlijsten wordt onderzocht en welke resultaten in de literatuur te vinden zijn.

 

Voeding en uveïtis

Dieet heeft invloed op onze darflora (microbioom). Er is een groeiende belangstelling in de invloed van het microbioom op het ontstaan van ziekten, waaronder uveïtis.

 12.15 uur Lunch

13.15 uur Bestuurlijke mededelingen

Een onderwerp dat wij graag aan de leden willen voorleggen is of er leden zijn die graag hun tijd en expertise willen inzetten

voor onze patiëntengroep. Het gaat niet om bestuurswerk, maar om concrete klussen, zoals bij voorbeeld het schrijven van artikelen voor de

nieuwsbrief (van ons of van de Oogvereniging), samenstellen van de nieuwsbrief en dergelijke. Wie vindt het leuk dit te doen?

13.45 uur Rondje deelnemers (voorstellen, delen van informatie, etc)

15.00 uur Lotgenotencontact, met een aangeboden drankje

 15.30 uur Einde bijeenkomst

 Aanmelden

 De deelname aan deze dag is gratis. Voor deelname aan deze contactdag kunt u zich tot 5 september aanmelden bij onze secretaris. Dit kan telefonisch, via e-mail of door de antwoordstrook op de laatste pagina van deze uitnodiging op te sturen naar:

Richarda Silvis, secretaris Oogvereniging/Patiëntengroep Uveïtis

Eksterlaan 7a

5737 PN  LIESHOUT

Telefoon: 06 14850239

e-mail:uveitis@oogvereniging.nl


Comments are closed.